Близько 80% чартерних рейсів з України на новорічні свята були до Єгипту

Близько 80% чартерних рейсів з України на новорічні свята були до Єгипту

Укрінформ
Єгипет став лідером продажів новорічних турів в Україні, близько 80% усіх чартерних рейсів було відправлено на курорти цієї країни.

Такими є результати моніторингу новорічних чартерних авіарейсів з України, проведеного Центром розвитку туризму України.

Протягом тижня з 28 грудня по 3 січня тільки з Києва було відправлено 93 чартерних рейси на єгипетські курорти Шарм-ель-Шейх і Хургада, ще близько 25 рейсів було виконано з аеропортів Запоріжжя, Львова, Одеси, Миколаєва та Харкова.

На другому місці за популярністю серед українців виявилися Об'єднані Арабські Емірати, куди щодня відправлялося 3-4 регулярних авіарейси. Серед зимових напрямків найбільше туристів українські туроператори відправили до Фінляндії.

Лідерами серед екзотичних напрямків стали Таїланд (6 регулярних рейсів на тиждень з Києва до Бангкоку та одинчартерний рейс на острів Пхукет), а також Шрі-Ланка, куди крім регулярних прямих авіарейсів авіакомпанії МАУ чимало туристів скористалися стикувальними рейсами авіакомпаній Fly Dubai та Air Arabia. Ще однією цікавою тенденцією цього року стало різке зменшення кількості чартерів з України на європейські зимові курорти.

Читайте також: Миколаївський аеропорт розвиватиме регулярні внутрішні рейси

Завдяки безвізу і відкриттю нових авіарейсів європейських лоукост-компаній, багато туристів бажають тепер самостійно добиратися до європейських гірськолижних курортів. Зокрема, це стосується курортів Австрії та Італії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-