На етнофестивалі в Луцьку виступить

На етнофестивалі в Луцьку виступить "Хорея козацька"

Укрінформ
На етнофестивалі "Різдво в Луцьку", який відбудеться цими вихідними, виступить колектив стародавньої музики "Хорея козацька".

Про це повідомляє департамент культури Луцької міської ради. 

"В рамках етнофестивалю "Різдво у Луцьку" 13 січня на Театральному майдані різдвяну програму презентує гурт "Хорея Козацька". Початок о 16 год", - йдеться в повідомленні.

На сайті міськради можна ознайомитися і з повною програмою фестивалю.

Читайте також: На фестиваль Майданівської колядки з'їдуться колективи з чотирьох областей

Як повідомляв Укрінформ, етнофестиваль у Луцьку розпочнеться 12 січня о 12:00 театралізованим дійством "Різдвяна свіча", під час якого традиційно запалять 2-метрову свічу, яку виготовили медовари Волині. На лучан та гостей міста чекають виступи творчих колективів навчально-виховних закладів Луцька, фольклорних колективів Волинської області. На молодіжній забаві "Зіркова Коляда" будуть колядувати вокальний квартет "Акорд", гурти "Чачка", "Flyzzza", "Rock-H", "Joryj Kłoc". А 13 січня відбудеться традиційна громадська акція "Спільна коляда" за участю представників влади та духовенства, під час якої всі учасники фестивалю та присутні на Театральному майдані виконають спільну колядку "Нова радість стала".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-