Wizz Air продає квитки зі знижкою

Wizz Air продає квитки зі знижкою

Укрінформ
Угорський лоукостер Wizz Air 28 грудня оголосив 20-відсоткову знижку на квитки на вибрані рейси, але подорожі мають завершитися до 31 березня 2019 року.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі авіакомпанії.

“Знижка 20% застосовується до тарифів з урахуванням податків і обов’язкових зборів, але без урахування адміністративного збору. Знижка 20% застосовується лише до вибраних рейсів. Ця акція діє 28 грудня з 00:00 до 23:59 за центральноєвропейським часом (CET). Загальна тривалість подорожі обмежена. Подорожі мають завершитися до 31 березня 2019 року. Ціна застосовується лише до бронювань через веб-сайт wizzair.com або мобільний додаток WIZZ”, - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Wizz Air запустила рейс зі Львова до Франкфурта

Wizz Air пропонує перельоти за 41 маршрутом до 12 країн з трьох українських аеропортів - Києва, Львова й Харкова. Впродовж 10 місяців 2018 року авіакомпанія перевезла понад 1,2 мільйона пасажирів за своїми лоукост-маршрутами до/з України, що становить 110% зростання, як порівняти з минулим роком.

У березні 2019 року Wizz Air також планує відкрити чотири анонсовані раніше маршрути: з Києва до Бремена, Біллунна та Риги й зі Львова до Копенгагена, а також розмістить четвертий літак Airbus A320 на своїй базі в Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-