Святі Миколаї встановили рекорди на Одещині

Святі Миколаї встановили рекорди на Одещині

Фото
Укрінформ
У райцентрі Доброслав Одеської області відбувся наймасовіший парад Святих Миколаїв із різних країн світу – загалом до нього долучилися 600 учасників. 

Про це повідомила керівник Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова на своїй сторінці в Facebook

"У містечку Доброслав знайшли Миколайчика. У Доброславі таких Миколайчиків багато – найбільше в Україні з розрахунку на 1 кв. метр. Вистачить на всіх", – зазначила Вєтрова, ілюструючи своє відрядження на Одещину.

У районній державній адміністрації додали, що в параді взяли участь 600 Святих Миколаїв, що прибули до Доброслава з 31 країни світу. Крім того, зафіксовано рекордні 8-метрові сани Святого Миколая і 470 подарунків, принесених під ялинку, а також танець 545 Святих Миколаїв різного віку довкола креативної новорічної ялинки, на стовбурі якої розміщено дві тисячі CD-дисків.

Читайте також: Найдовший лист Святому Миколаю: луцькі школярі потрапили до Книги рекордів України

"Наші нові рекорди – наймасовіша благодійна акція, найбільша ялинка, виготовлена з CD-дисків, наймасовіший танцювальний флешмоб Святих Миколаїв, найбільша кількість Святих Миколаїв з різних країн світу в одному місці і найбільші сани", – підсумувала Доброславська селищна голова Людмила Прокопечко.

Фото: Людмила Прокопечко/Facebook, kominternovskoe.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-