Вхід до Національного ботсаду відтепер можна оплатити безконтактно

Вхід до Національного ботсаду відтепер можна оплатити безконтактно

Укрінформ
Сплатити за вхідний квиток до Національного ботанічного саду ім. М.М. Гришка НАН України відтепер можна за допомогою безконтактної технології.

Про це йдеться в прес-релізі компанії Mastercard, що є в розпорядженні Укрінформу.

"Компанія Mastercard, ПриватБанк та Національний ботанічний сад ім. М.М.Гришка НАН України (НБС) запустили безконтактну оплату вхідних квитків до ботанічного саду", - йдеться в повідомленні.

На спеціально обладнаному жовтому турнікеті біля входу запрацювала технологія безконтактної оплати Mastercard: завдяки цьому сплатити за вхід до саду тепер можна в один дотик банківською карткою будь-якого банку світу різних платіжних систем або за допомогою платіжного пристрою з NFC. ПриватБанк став банком-еквайром проекту.

Читайте також: В Україні мережа платіжних терміналів збільшилась цьогоріч на 13,6% - НБУ

Для оплати дорослого квитка достатньо піднести безконтактну картку або платіжний пристрій до жовтого турнікету на вході. Для того щоб сплатити за дитячий квиток, необхідно натиснути на турнікеті кнопку з відповідним позначенням і після цього піднести картку до зчитувального елемента.

Вартість квитка для дорослого – 50 грн, для дитини від 6 років – 20 грн, а для дитини до 6 років вхід безкоштовний. Розраховуючись за квитки безконтактно, гості Національного ботанічного саду не сплачуватимуть жодних комісій.

Фото: dsnews.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-