Експрес до

Експрес до "Борисполя" щороку перевозитиме 2,5 мільйона пасажирів - УЗ

Укрінформ
В Укрзалізниці розрахували, що експрес до аеропорту "Бориспіль" щороку перевозитиме 2,5 млн пасажирів.

Про це повідомив директор Департаменту з організації внутрішніх та міжнародних пасажирських перевезень АТ "Укрзалізниця" Олександр Красноштан у Facebook.

"Як свідчить досвід, "дитячі хвороби", які неминучі при старті будь-якого проекту, швидко забудуться, а 2,5 млн пасажирів щороку будуть комфортно і швидко подорожувати між столицею і її головними повітряними воротами", - зазначив Красноштан.

Він зауважив, що після перших кількох днів роботи експреса шквал критики на адресу Укрзалізниці поступово вщух. Вже видно позитиви від реалізації цього проекту.

Читайте також: Укрзалізниця пояснила скорочення нічних рейсів експреса до “Борисполя”

Так, зокрема, Красноштан повідомив, що експрес повноцінно і якісно виконує свої функції, державний бюджет отримуватиме щороку майже 40 млн грн лише від ПДВ, уже створено більше 100 робочих місць та розроблено чітку стратегію подальшого розвитку сполучення із аеропортом "Бориспіль".

Як повідомляв Укрінформ, 30 листопада розпочав роботу залізничний експрес з київського вокзалу до аеропорту "Бориспіль". Залізничне сполучення між столицею та головними повітряними воротами України функціонує в режимі 24/7. Вартість квитків - 80 гривень. Час у дорозі - 35-40 хв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-