У Вінниці стартував фестиваль подарунків ручної роботи

У Вінниці стартував фестиваль подарунків ручної роботи

Фото
Укрінформ
У Вінниці в п’ятницю розпочався фестиваль подарунків ручної VinArtFest.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила засновниця та організаторка фестивалю – голова ГО «Творчі люди» Ольга Дмитрик.

«Наш фестиваль проходить напередодні новорічних та різдвяних свят, тому чимало робіт наших учасників присвячені цій тематиці. Але палітра їх значно ширша, адже майстри представляють авторські прикраси і ляльки, ловці снів і мило ручної роботи, картини і вироби з дерева тощо. Всі самобутні й неповторні, виконані як в національних мотивах, так і в абсолютно нових модернових техніках та напрямках», - повідомила Дмитрик.

Читайте також: Тернопіль джазуватиме три дні

За її словами, участь у фестивалі беруть понад 50 майстрів, які експонують свої вироби на виставці в експоцентрі Вінницької торгово-промислової палати. Їх можна не лише побачити, а й придбати.

Триватиме фестиваль упродовж трьох днів, до неділі включно. В суботу та неділю відвідувачам VinArtFest запропонують взяти участь у семи майстер-класах, зокрема, з виготовлення квітів з фоамірану та декорування капкейків, декоративного розпису дерев’яних ялинкових прикрас та виготовлення сувенірного поросяти із джинсу, а також виготовлення сережок і бус із бісеру та дерев’яних намистин і розпису пряників.

Фото: Олександр Лапін/Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-