Marriott оплатить нові паспорти постраждалим від витоку даних клієнтам

Marriott оплатить нові паспорти постраждалим від витоку даних клієнтам

Укрінформ
Готельна мережа Marriott International Inc. висловила готовність оплатити заміну паспортів для своїх клієнтів, чиї дані могли вкрасти хакери.

Про це повідомляє MarketWatch із посиланням на представника компанії.

"Якщо ми з'ясуємо, що дані було вкрадено, компанія відшкодує вартість отримання нового паспорта", - заявив представник компанії виданню.

Як зазначається, внаслідок кібератаки на базу даних Starwood Hotels & Resorts хакери могли викрасти паспортні дані 327 млн осіб, які коли-небудь зупинялися в готелях мережі Marriott.

Дані клієнтів готелю могли опинитися в руках зловмисників іще з 2014 року, однак відомо про це стало лише у вересні цього року.

Читайте також: Постояльців у готелях обслуговуватиме голосовий помічник від Amazon

Сенатор-демократ з Нью-Йорка Чак Шумер та інші американські законодавці закликали компанію заплатити по 110 доларів кожному постраждалому за заміну паспортів.

Імовірно, йдеться про паспорти американських клієнтів. 

Як відомо, компанію Marriott International було засновано 1927 року. Зараз вона об'єднує понад 6,7 тис. готелів під 30 брендами в 130 країнах світу. Центральний офіс розташовано в Бетесді (передмістя Вашингтона, США). Виручка компанії у 2017 фінроці перевищила $22 млрд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-