Болгарська авіакомпанія призупинила польоти в Одесу через воєнний стан

Болгарська авіакомпанія призупинила польоти в Одесу через воєнний стан

Укрінформ
Авіакомпанія "Bulgaria Air" призупинила здійснення рейсів між Софією та Одесою до 16 грудня включно через запровадження воєнного стану в Україні.

Про це повідомляється на сайті компанії.

"Зважаючи на оголошення воєнного стану в Україні та рекомендації Міністерства закордонних справ, для безпеки пасажирів національний перевізник Bulgaria Air призупинив рейси між Софією та Одесою до 16 грудня 2018 року включно", - йдеться в публікації.

У Bulgaria Air додали, що виконання польотів після 16 грудня буде залежати від нормалізації ситуації в Україні.

Для отримання додаткової інформації та допомоги щодо вже придбаних авіаквитків пасажирам рекомендують звертатися до Центру з обслуговування абонентів за адресою callFB@air.bg та за тел. +359 2 402 0400.

Читайте також: Український лоукост SkyUp одержав четвертий літак

Як повідомлялося, прикордонні кораблі Російської Федерації 25 листопада вчинили агресивні дії проти українських кораблів, які здійснювали плановий перехід з порту Одеса до порту Маріуполь. Російські спецпризначенці обстріляли й захопили три українські кораблі у Керченській протоці та 24 моряків.

26 листопада 2018 року Верховна Рада України ухвалила закон "Про затвердження Указу Президента України "Про введення воєнного стану в Україні" на 30 днів у десяти областях, зокрема в Одеській області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-