На Житомирщині відкриють садибу поліського Святого Миколая

На Житомирщині відкриють садибу поліського Святого Миколая

Укрінформ
У селі Малинівка Малинського району Житомирщини готуються відкрити садибу поліського Святого Миколая, де в очікуванні найулюбленішого дитячого свята оселився віслюк Вітус.

Про це повідомляють на сайті садиби.

«У Малинівці вже оселився віслюк поліського Святого Миколая Вітус, який чекає на офіційне відкриття масштабної садиби і зустріч із дітьми. Годують Вітуса морквою, капустою та кукурудзою. Утім, він не відмовляється і від печива та солодощів», - повідомляють ініціатори відкриття садиби.

Як анонсують організатори, 19 грудня Святий Миколай запалить вогні на ялинці та оселиться у своїй резиденції. Нині дітей закликають писати йому листи на адресу нової садиби.

Читайте також: Закарпаття відправить туристів на шлях українського Робіна Гуда

«Саме в мальовничій поліській Малинівці роками уживаються разом чеські та українські традиції. Тому й Святий Миколай у нашому краї по-своєму унікальний. На території садиби працюватимуть зона майстер-класів та локація із казковими поліськими звірами. Можна буде побачити, як живе Святий Миколай, а також скуштувати смачного чаю», - розповіла голова Малинівської сільської ради Наталія Парфіненко.

Фото: Садиба поліського Святого Миколая/Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-