Експерти назвали топ-10 місць для пригод у 2019 році

Експерти назвали топ-10 місць для пригод у 2019 році

Укрінформ
Туристам, які хочуть відправитися на пошуки нових незвичайних вражень, 2019 року варто звернути увагу на Японію, Узбекистан і Сенегал.

Саме ці три країни увійшли до першої трійки рейтингу найбільш "пригодницьких" напрямків наступного року від журналістів видання Lonely Planet.

Японія стала лідером списку, бо запланований Кубок світу з регбі та Олімпіада в 2020 році можуть зіграти свою роль в підвищенні туристичного інтересу.

Друге місце віддали Узбекистану, який пом'якшив вимоги до в'їзду в країну іноземців. Третя позиція – в Сенегалу, тому що неподалік від Дакара збудували новий аеропорт і в такий спосіб планують залучити більше туристів.

Читайте також: Названо найкращі напрямки для подорожей 2019 року

Далі в переліку напрямів, де слід шукати пригоди, увійшли Тайвань із його гастротуризмом і Північна Шрі-Ланка, куди поки що потік мандрівників не настільки високий, як в інші частини острова.

Далі в рейтингу поставили Йорданію, Ісландію, Ефіопію. Замкнули десятку Італія, де в 2019 році відзначатимуть 500-річчя від дня смерті Леонардо да Вінчі, і Патагонія в Аргентині, де планують спостерігати видовищне сонячне затемнення в липні 2019 року.

Фото: Shutterstock

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-