SkyUp відкрила продаж бюджетних квитків на міжнародні рейси

SkyUp відкрила продаж бюджетних квитків на міжнародні рейси

Укрінформ
Авіакомпанія SkyUp, яка позиціонує себе як лоукост, запустила на своєму сайті продаж квитків на перші міжнародні рейси, які виконуватимуться за бюджетною концепцією.

Наразі для бронювання доступні рейси з Києва до Тбілісі, Софії, Попрада і Барселони, які почнуть виконуватися з грудня 2018 року, повідомляє avianews.com

Мінімальні ціни в одну сторону до Тбілісі – від 1508 грн, до Софії – від 1508 грн, до Попрада – від 987 грн, до Барселони – від 1508 грн.

SkyUp пропонує квитки економ-класу за трьома тарифами. Basic не підлягає обміну й поверненню і включає перевезення тільки ручної поклажі 7 кг. Standard, крім ручної поклажі, дозволяє провозити один чемодан вагою до 23 кг і міняти квиток зі штрафом. Flex, крім послуг тарифу Standard, включає можливість скасування квитка після оплати штрафу.

Читайте також: Італійський лоукостер запустить рейс із Києва до Генуї

На початку жовтня стало відомо, що SkyUP отримала сертифікат TCO (third country operator license) від Європейського агентства з безпеки в авіації EASA. Цей документ дає авіакомпанії право літати до 28 країн Європи, які входять в EASA, а також до чотирьох країн, які є членами Європейської асоціації вільної торгівлі – Швейцарії, Норвегії, Ісландії, Ліхтенштейну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-