Одне з найдавніших міст світу запровадило картку туриста

Одне з найдавніших міст світу запровадило картку туриста

Укрінформ
В Єрусалимі почала діяти туристична картка Jerusalem City Pass, яка допоможе мандрівникам уникати черг, отримувати знижки й безкоштовно користуватися громадським транспортом.

Про це повідомляє otpusk.com

«Управління розвитку Єрусалиму (JDA) запустило нову пропозицію для туристів, які відвідують одне з найдавніших міст світу. Картка гостя Jerusalem City Pass включає безкоштовний проїзд на автобусі від аеропорту імені Бен-Гуріон в Тель-Авіві до Єрусалима, 1 безкоштовний освіжний напій, безкоштовний вхід до 3 будь-яких пам'яток, посібник мандрівників, карту міста і 7-денний проїзд у всіх видах громадського транспорту (крім п'ятниці й суботи). У JDA запевнили, що картка допоможе уникнути довгих черг під час відвідування туристичних об'єктів», - йдеться в публікації.

Крім того, сіті-пас дає право отримати знижку на вхід до музеїв та деякі екскурсії. У число культурних установ, які підтримали проект, увійшли Музей Ізраїлю, Музей біблійних країн, Музей науки, а також Вежа Давида і Національний парк Емек Цурім.

Читайте також: У Мінську туристи зможуть скористатися карткою гостя

Купити Jerusalem City Pass можна на офіційному туристичному сайті Єрусалиму. Її вартість становить 63$. Вартість картки без права проїзду в громадському транспорті – 36$. Після прибуття в аеропорт картку необхідно активувати на стійці iTravelJerusalem.

Також повідомляється, що з 1 квітня 2019 року «Карту гостя» запустять в Празі. Вона дасть змогу отримувати різні знижки під час відвідування популярних пам'яток і культурних установ, брати участь у різних міських заходах, користуватися громадським транспортом. Картка поширюватиметься на всі організації, що перебувають під керівництвом столичної влади, зокрема галереї та музеї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-