Фестиваль німецької культури відбудеться в Чернівцях

Фестиваль німецької культури відбудеться в Чернівцях

Укрінформ
У Чернівцях з 19 по 20 жовтня триватиме V Міжнародний фестиваль німецької культури.

Про це організатори фестивалю повідомили в прес-анонсі, який є в розпорядженні Укрінформу.

«У чернівецькій обласній філармонії імені Д. Гнатюка 19 та 20 жовтня відбудуться концерти в рамках V Міжнародного фестивалю німецької культури. На фестивалі виступатимуть солісти та колективи німецьких громадських організацій України. Учасники приїдуть з Мукачевого, Маріуполя, Чернігова, Києва та інших міст», – йдеться в повідомленні.

Чернівецькі вокальні й танцювальні колективи також візьмуть участь у фестивалі. Спеціальний запрошений гість – автентичний творчий колектив з Румунії, місто Сучава.

Читайте також: Під Високим замком: У Львові показують сучасне польське кіно

У п’ятницю, 19 жовтня, о 18:30 розпочнеться концерт-відкриття. На ньому Академічний камерний хор «Чернівці» та Академічний симфонічний оркестр ім. Д. Гнатюка Чернівецької філармонії виконуватимуть кантату «У краї буків» Мандичевського. Також у програмі вечора – концерт № 2 для кларнета з оркестром Карла Марії фон Вебера. Частина композиції створена за вказівкою баварського короля Максиміліана I і через віртуозну сольну партію кларнетистів полюбилася публіці. Концерт завершиться 7-ю симфонією Людвіга ван Бетховена.

У суботу, 20 жовтня, концерт розпочнеться о 15:00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-