У Карпатах на понад 600 туристичних об’єктах шукали нелегальних працівників

У Карпатах на понад 600 туристичних об’єктах шукали нелегальних працівників

Укрінформ
В Івано-Франківській області податківці обстежили 623 туристичні об’єкти з метою детінізації ринку праці.

Про це повідомляє прес-служба Івано-Франківської облдержадміністрації. 

"У січні-вересні 2018 року в ході проведених обстежень баз відпочинку, готелів, пансіонатів, оздоровчих комплексів, автокемпінгів, що здійснюють турагентську діяльність, в селах Поляниця, Яблуниця, Татарів, Микуличин та місті Яремче обстежено 653 суб’єкти господарювання. За результатами проведеної роботи даними суб’єктами господарювання оформлено трудові відносини належним чином з 1343 громадянами», – йдеться в публікації.

За інформацією прес-служби, аналогічні заходи наразі тривають в Івано-Франківську. Трудові відносини в належний спосіб вже оформили майже 200 людей.

Читайте також: На Прикарпатті відновлять вузькоколійку до "Кедрової палати" Шептицького

У переліку підприємств, де збираються продовжити перевірку, є ті, які мають одного або ж жодного офіційного працівника, але декларують значні доходи.

Загалом з початку року прикарпатські податківці виявили 300 фірм, які платили найманим працівникам зарплату, нижчу за рівень мінімальної. До оформлення трудових відносин вдалося залучити понад 1700 громадян. Більше 7 млн грн підприємства скерували на погашення боргу з зарплати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-