Румунська компанія презентувала авіасполучення Бухарест – Одеса

Румунська компанія презентувала авіасполучення Бухарест – Одеса

Укрінформ
Представники румунської авіакомпанії Tarom представили в Одесі новий рейс, що стартує 31 жовтня й напряму з'єднає "морську столицю" України з Бухарестом.

Про це повідомляє прес-служба Одеської міськради. 

"Це важлива подія для Румунії та України, яка сприяє зміцненню співпраці між нашими країнами, розвитку багатьох проектів, спілкуванню і туризму. Від Одеси до Бухареста 11 годин їзди на автомобілі, а літаком можна подолати цю відстань лише за 2 години. Цей рейс особливо актуальний для тих, хто раніше добирався на "перекладних", – зазначив генеральний консул Румунії в Одесі Еміл Рапча.

У свою чергу директор департаменту культури та туризму Одеської міської ради Тетяна Маркова запропонувала організувати 31 жовтня, коли буде здійснено перший авіарейс між двома містами, прес-тур для румунських журналістів та фан-тур для туроператорів.

Читайте також: Lufthansa співпрацюватиме з українськими онлайн-операторами продажу квитків

"Це дало б змогу громадянам Румунії більше дізнатися про Одесу та її визначні пам'ятки", – сказала Маркова.

Новий авіарейс Бухарест – Одеса компанія Tarom здійснюватиме тричі на тиждень: у середу, п'ятницю та суботу. Лайнер відправлятиметься з Міжнародного аеропорту Анрі Коанда в Бухаресті о 01:35, а вильоти з Одеси заплановані на 04:15. Авіаквитки коштуватимуть від 123 євро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-