Луцьк оголосив конкурс на унікальний сувенір

Луцьк оголосив конкурс на унікальний сувенір

Укрінформ
У Луцьку вирішили обрати туристичний промоційний, а також цінний ексклюзивний сувеніри на конкурсній основі.

Положення про конкурс у середу, 3 жовтня, затвердив виконком Луцької міської ради, повідомляє видання "Конкурент"

Як розповіла керівник Управління туризму та промоції міста Луцької міськради Катерина Теліпська, туристичний промоційний сувенір має бути простішим та дешевшим у виконанні, а цінний ексклюзивний вручатиметься першим особам, особливо цінним гостям тощо.

Затвердити зразки планують до кінця грудня й виготовляти сувеніри вже в 2019 році. До конкурсної комісії увійдуть 11 осіб, зокрема посадові особи міської ради, директори місцевих музеїв, художники.

Зазначається, що на конкурс приймаються оригінальні сувенірні вироби авторської роботи, що втілюють культуру, історію та етнічну самобутність Луцька.

Читайте також: Туристи розповіли, чим їх приваблює Луцьк

Конкурсну роботу потрібно надати у формі зразка виробу, виготовленого з будь-якого матеріалу, в будь-якому жанрі й техніці декоративно-ужиткової творчості та ремесел. Перевагою під час розгляду буде наявність легенди сувеніру, упаковки, використання елементів брендбуку міста Луцька.

Заявки та конкурсні роботи автор має особисто надати в управління туризму та промоції міста Луцької міської ради. Розгляд робіт відбуватиметься в три етапи. Прийом і реєстрація триватиме з 5 жовтня до 30 листопада. Перегляд робіт учасників, а також організація міні-виставки – упродовж 1-14 грудня. Підсумки конкурсу організатори обіцяють підбити 15-20 грудня.

Обраний найкращий туристичний промоційний сувенір Луцька реалізовуватиметься в КП "Центр туристичної інформації та послуг".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-