Ryanair через страйк скасувала сьогоднішні рейси з України до Іспанії та Німеччини

Ryanair через страйк скасувала сьогоднішні рейси з України до Іспанії та Німеччини

Укрінформ
Ірландська авіакомпанія Ryanair скасувала близько 250 рейсів 28 вересня через страйки в шести країнах. Квитки на авіарейси з України до Іспанії та Німеччини доступні з 30 вересня.

Згідно з інформацією на сайті "Райнейр-Україна", квитки на 28 вересня у п'ятницю придбати неможливо. Польоти до Іспанії та Італії лоукостер здійснює по понеділках, середах, п'ятницях і неділях. Найближча доступна дата для купівлі квитків у ці дві країни - 30 вересня. Як повідомлялося, лоукостер Ryanair переживає чергову хвилю страйків працівників з метою посилення тиску на хід переговорів про рівень заробітної плати та умов праці. У п'ятницю скасовано близько 250 рейсів у шести країнах: Німеччині, Бельгії, Португалії, Нідерландах, Іспанії та Італії. Скасування рейсів торкнеться близько 40 тис. пасажирів.

З України Ryanair здійснює рейси лише до двох із цих країн - Іспанії та Німеччини.

Читайте також: Ryanair скасувала 250 рейсів через страйки в шести країнах

12 вересня цього року Ryanair також скасовував 150 із 400 рейсів у Німеччині. Заходи були пов'язані зі страйком 400 пілотів та 1000 бортпровідників Ryanair. Пасажирам, які мали летіти скасованими рейсами, надіслали відповідні повідомлення СМС або електронною поштою. Їм пропонують перенести політ на інший день або отримати назад гроші за квиток.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-