Рекордна туристична виставка стартувала на Закарпатті

Рекордна туристична виставка стартувала на Закарпатті

Укрінформ
Традиційна туристична виставка "Тур’євроцентр-Закарпаття", що розпочалася в Ужгороді в п'ятницю, 21 вересня, зібрала найбільшу за час свого існування кількість учасників. 

Про це інформує прес-служба Ужгородської міськради на сторінці в Facebook

"Сьогодні, 21 вересня, в Ужгороді стартувала найбільша туристична подія року. Цьогоріч на традиційній туристичній виставці "Тур’євроцентр-Закарпаття" найбільша кількість учасників від часу започаткування. Організатори, а це Департамент економічного розвитку і торгівлі Закарпатської облдержадміністрації, отримали рекордну кількість заявок від 11 учасників з-за кордону – з Угорщини, Словаччини, Чехії, Німеччини, представників 14 областей України та усіх районів краю", - йдеться в дописі.

Як зазначив на відкритті заходу голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, закарпатський "Тур’євроцентр" – одна з найбільших регіональних виставок в Україні.

"Якщо Львів славиться своїми книжковими фестивалями, ми – своєю туристичною виставкою, яка збирає учасників з усіх областей України та представників туристичного бізнесу європейських країн. Цього року Закарпатська облдержадміністрація проводить виставку вже 17-й раз, створюючи унікальну можливість для туристичного бізнесу поспілкуватися між собою, обговорити тенденції розвитку туристичного ринку, укласти договори про співпрацю", – сказав Москаль.

Читайте також: Масштабний туристичний тиждень чекає на Закарпаття

Ужгородський міський голова Богдан Андріїв зазначив, що Закарпаття має величезний туристичний потенціал, який використовується ще не сповна через низку причин.

"Обласна влада працює над тим, щоб зробити Закарпаття ще привабливішим для гостей, найперше – над покращенням інфраструктури: доріг, під’їзних шляхів, щоб запрацював аеропорт, аби і українці, і наші гості з-за кордону могли якісними дорогами добиратися до наших туристичних родзинок", – зауважив Андріїв.

Учасниками "Тур’євроцентру-Закарпаття" наразі є понад два десятки представників туристичної галузі: туроператори, представники закладів розміщення та харчування, господарі сільських садиб і суб’єкти господарювання, що надають послуги з організації активного відпочинку. Приїхали на виставку й виробники сиру, вина, меду.

Під час дводенної роботи "Тур’євроцентру Закарпаття" відбуватиметься презентація туристичних продуктів, обмін кращими практиками та досвідом у розвитку туристичної галузі між українськими учасниками та гостями з-за кордону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-