Над Уманню тиждень літатимуть повітряні кулі

Над Уманню тиждень літатимуть повітряні кулі

Укрінформ
У місті Умань, що на Черкащині, з 25 до 30 вересня триватиме 11-й Міжнародний фестиваль повітряних куль "Монгольф’єрія" та чемпіонат України з повітроплавного спорту.

Про це йдеться в прес-релізі, що є в розпорядженні Укрінформу.

"В чемпіонаті України з повітроплавного спорту візьмуть участь до 15 екіпажів з усієї країни. За фактом виконання спортивних змагань, 28 вересня, судді визначать переможця, який отримає титул чемпіона України та Кубок турніру. Цього ж дня в Умані стартує Міжнародний фестиваль повітряних куль"Монгольф’єрія". Квітуча країна". В показі аеростатів та розважальних польотах візьмуть участь близько 15 українських та європейських екіпажів", - інформують організатори.

Зазначається, що показ повітряних куль та старти польотів відбуватимуться щодня з 28 до 30 вересня о 7:00 та о 16:30 (за наявності відповідної погоди).

Гості фестивалю зможуть безкоштовно взяти участь у постановці повітряних куль, зробити яскраві світлини й дізнатися про особливості підготовки аеростатів до польотів.

Читайте також: У Львові назвали найкращу кав'ярню року

А на головній сцені фестивалю виступатимуть місцеві й спеціально запрошені музичні гурти. Також відвідувачі зможуть подивитися показ мод від молодих дизайнерів, виступ повітряних гімнастів та скуштувати смачні страви на фудкорті. Ввечері гості фестивалю матимуть змогу помилуватися яскравим сяйвом повітряних куль під виступи українських діджеїв.

Останній день фестивалю організатори збираються присвятити дітям. На локаціях працюватимуть аніматори та дитячі психологи. Дітям запропонують різні змагання, майстер-класи і показ мод, обмін іграшками з однолітками та шоу мильних бульбашок. Батьки також матимуть змогу поспілкуватися з дитячим психологом та провести час на інших локаціях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-