Ryanair пропонує квитки Київ – Берлін на 14 вересня

Ryanair пропонує квитки Київ – Берлін на 14 вересня

Укрінформ
Авіакомпанія Ryanair продає онлайн квитки Київ – Берлін та у зворотному напрямку на рейси 14 вересня.  

Про це свідчить інформація в системі бронювання квитків авіаперевізника. 

У представництві Ryanair Україна кореспондентові Укрінформу повідомили, що не можуть прокоментувати ситуацію зі страйком і те, як він вплине на рейси Київ – Берлін. Порадили звертатися до головного офісу Ryanair у Дубліні.

Як повідомлялося, ірландська авіакомпанія Ryanair у середу, 12 вересня, скасувала 150 із 400 рейсів у Німеччині. Заходи пов'язані зі страйком 400 пілотів та 1000 бортпровідників Ryanair, який триватиме добу, до 3-ї години 13 вересня. Пасажирам, які мали летіти скасованими рейсами, надіслали відповідні повідомлення на телефон або електронною поштою. Їм пропонують перенести політ на інший день або отримати назад гроші за квиток. Пасажири, які не отримали відповідних повідомлень, вилетять за запланованими маршрутами.

Читайте також: Ryanair планує рейси з Херсона

Рішення про страйк ухвалило об'єднання пілотів Cockpit і профспілка Ver.di після того, як 5 вересня безрезультатно закінчився другий раунд переговорів з керівництвом ірландської компанії. Профспілки ведуть переговори з керівництвом ірландської авіакомпанії з січня 2018-го, прагнучи укладення першої тарифної угоди й підвищення заробітних плат.

Ryanair базується в Ірландії, проте виконує польоти по всьому Євросоюзу і в низці інших країн, використовуючи як великі пересадкові вузли багато аеропортів, включно з німецькими.

Нагадаємо, з 3 вересня Ryanair запустила рейс Київ – Берлін. Польоти до Берліна з Києва та у зворотному напрямку здійснюються по понеділках, середах, п'ятницях і неділях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-