"Патріотичні екскурсії Рівненщиною" організують в Острозі

Укрінформ
В Острозі 25-27 вересня триватиме Всеукраїнський форум "Патріотичні екскурсії Рівненщиною", в якому візьмуть участь фахівці туристичної галузі з різних міст України.

Про це повідомляє Оstroh.info

"На форум приїжджають учасники з більшості областей України (ми вже отримали заявки із Запоріжжя, Києва, Харкова, Львова, Дніпра). Для частини з них Рівненщина є перспективним регіоном в плані розвитку їх бізнесу, адже вони возять сюди туристичні групи і на форумі бажають удосконалити свої пропозиції та налагодити співпрацю. Для багатьох це – новий регіон, який вони лише вивчають і в подальшому теж возитимуть сюди туристичні групи", – розповів співорганізатор форуму Юрій Устимчук.

Зазначається, що під час форуму учасники розроблятимуть туристичні маршрути та вчитимуться розвивати туристичні об’єкти. За результатами заходу Острог отримає рекомендації щодо розвитку туризму в місті.

Читайте також: Рівненщина готується показати "Красносільські вітряки"

Організатори запрошують до участі власників туристичного бізнесу, топ-менеджерів компаній, екскурсоводів, працівників туристичних агенцій, фахівців у сфері туризму, які працюють в органах державної влади та місцевого самоврядування, членів громадських організацій, краєзнавців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-