Wizz Air хоче розширити офіс в Україні

Wizz Air хоче розширити офіс в Україні

Укрінформ
Навесні 2019 року авіакомпанія Wizz Air розпочне додатковий набір персоналу до свого офісу в Україні. При цьому, персонал набиратимуть з громадян України, що є важливою складовою стратегії авіакомпанії.

Про це на прес-конференції у Києві заявив виконавчий віце-президент і заступник генерального директора авіакомпанії Стівен Джонс, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Навесні будемо починати нову хвилю набору до нашого офісу в Україні. Для нас дуже важливо, щоб це був місцевий персонал, який би міг обслуговувати клієнтів мовою, якою вони користуються", - зазначив СЕО Wizz Air.

Наразі, за словами Стівена Джонса, команда авіакомпанії в Україні налічує близько 140 співробітників. Проте в перспективі Wizz Air розглядає можливість збільшити свій офіс до 300 співробітників, забезпечити понад 3 тис. робочих місць в індустрії і надавати послуги близько 3 млн пасажирам. 

"Ми дуже серйозно ставимося до нашого бізнесу в Україні. Ми були тут 10 років, і ми не плануємо йти з цього ринку", - наголосив він.

У той же час, Стівен Джонс не підтвердив намірів компанії поновити роботу дочірньої компанії Wizz Air Ukraine.

"Ми плануємо зростати. А щодо структури, яким чином ми плануємо зростати, це залежить від вимог і умов ринку", - зазначив він.

Наразі, за словами виконавчого віце-президента, інвестиції авіакомпанії в Україні становлять близько 400 млн дол. А кількість місць, що продаються Wizz Air в Україні, щороку зростає на 5%.

Читайте також: Wizz Air може відкрити внутрішні рейси в Україні

Як повідомлялося, завдяки розширенню бази в Києві та відкриттю п'яти нових міжнародних маршрутів з України, в 2019 році лоукост запропонує українським пасажирам понад 2,5 млн місць, що на 45% перевищує показник 2018 року. Загалом наступного року працюватимуть 26 маршрутів, з них: 4 - з Києва, 10 - зі Львова та 6 - із Харкова. За цими маршрутами здійснюватиметься близько 120 польотів на тиждень. Також, у близькій перспективі Wizz Air планує збільшити кількість напрямків з України, проте конкретних країн в авіакомпанії поки не називають.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-