В Одеський художній музей можна буде потрапити безкоштовно

В Одеський художній музей можна буде потрапити безкоштовно

Укрінформ
Адміністрація Одеського художнього музею ввела день вільного відвідування всіх експозицій, тимчасових виставок і грота. Перший відбудеться вже найближчої неділі, 26 серпня.

Про це повідомляється на сторінці заходу в Facebook

«Найближчої неділі відвідувачі зможуть не тільки ознайомитися з нашою експозицією, а й безкоштовно взяти участь в екскурсіях музеєм. Гарантовано участь тільки за попередньою реєстрацією, яка, на жаль, вже закрита. У всіх, хто не встиг зареєструватися, буде можливість потрапити на екскурсію через місяць. Всі екскурсії стартують біля стійки адміністратора у вхідній зоні музею. Кількість місць обмежена», - йдеться в публікації.

Крім того зазначається, що впродовж одного дня у відвідувачів з'явиться можливість визначити найпопулярніші роботи, представлені в постійній експозиції. Для цього кожному видадуть набір стікерів і попросять «проголосувати», наклеївши їх біля улюбленої (або такої, що тільки-но припала до вподоби) роботи.

Читайте також: В Одесі туристи можуть побачити вітражного кота

Надалі в музеї обіцяють підготувати спеціальну тематичну екскурсію по роботах, які зберуть найбільшу кількість «голосів».

Нагадаємо, що Одеський художній музей - один із найстаріших в Одесі. Він заснований 1899 року в Палаці Наришкіних - пам'ятці архітектури початку XIX століття.

Колекція Одеського художнього музею налічує понад 10 тисяч робіт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-