Тушковані огірки й хімічне шоу: Корюківка готується до Дня міста

Тушковані огірки й хімічне шоу: Корюківка готується до Дня міста

Укрінформ
"Гурок-фест" із конкурсом на приготування тушкованих огірків та хімічне шоу стануть "родзинками" святкування Дня міста Корюківка на Чернігівщині, що відбудеться в суботу, 28 липня.

Про це йдеться в програмі свята, розміщеній на сайті Корюківської міської ради. 

"Гурок- фест" фестивалить - оголошується конкурс на найсмачніше приготування традиційної корюківської страви - тушкованих огірків", - пишуть організатори.

До оригінальних особливостей свята можна віднести й роботу відкритої лабораторії "Цікава хімія", яка покаже своє "Хімічне шоу". Під час демонстрування дослідів глядачі дізнаються, який вигляд має "мильний фонтан", "лавова лампа", "цитрусова батарейка", "цемент, що не намокає" та інше.

Читайте також: Фестиваль на Житомирщині частуватиме борщем із малини

Загалом святкування 361-річчя створення Корюківки відбуватиметься на чотирьох локаціях. Окрім згаданих вище заходів, там проводитимуться концерти, спортивні змагання, майстер-класи, виставки, працюватимуть ярмарок майстрів, заклади громадського харчування та гостинні двори територіальних громад.

Варто зазначити, що відзначення Дня міста Корюківка розпочалося 20-22 липня велопробігом протяжністю 361 км. Цей спортивний захід був започаткований торік до ювілею міста і претендує стати традиційним.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-