Жіночий велопарад у стилі

Жіночий велопарад у стилі "Великого Гетсбі" влаштують у Вінниці

Укрінформ
У Вінниці з метою популяризування велоруху серед жінок у неділю, 29 липня, відбудеться парад "Леді на велосипеді" у стилі "Великого Гетсбі".

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив головний спеціаліст департаменту енергетики, транспорту і зв’язку Вінницької міської ради Андрій Сорокін.

"Ми підтримали цю ідею спільнот "Велосім’я" і "Велоледі", позаяк розвиток велосипедного руху в місті – один із пріоритетів міськради. Маємо проблему, що пересування на велосипеді менш популярне серед жінок, бо вони вважають небезпечним рухатися на двоколісних по проїжджій частині, а також неприйнятним, бо це незручно робити у повсякденному одязі. Тому активістки велоруху вирішили показати, що це не так, і що навіть гламурні наряди у стилі "Великого Гетсбі" цьому не завада", - повідомив Сорокін.

Читайте також: Гуцули станцювали рекордний аркан у Карпатах

За його словами, велопарад "Леді на велосипеді" у Вінниці проводиться втретє. Цьогоріч його організують у форматі веловечірки під назвою "У джазі тільки дівчата", а дрес-код заходу - одяг у стилі Чикаго та Нью-Йорка 20-30-х років минулого століття. Найгламурнішим учасницям велопараду, які вдало відтворять стиль цієї епохи, організатори обіцяють призи.

Учасниці заходу проїдуться найбільш жвавими та заселеними частинами міста й фінішують на Європейській площі. Окрім велопробігу містом, в програмі параду передбачено майстер-клас із чарльстону, різноманітні конкурси, тематичні фотозони, дитячий простір, а також "живий" джаз від львівського піаніста Віталія Маранчука.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-