Поліція відкрила справу через травмування пасажирів у потязі

Поліція відкрила справу через травмування пасажирів у потязі "Київ-Бердянськ"

Укрінформ
Поліція відкрила кримінальне провадження через випадок з потягом "Київ-Бердянськ", коли від поштовху при зчепленні вагонів постраждали пасажири.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області.

"Слідчим Пологівського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

В поліції також зазначили, що до районної лікарні з опіком тулубу було доставлено пасажира потягу – хлопчика 2014 року народження, який розлив гарячий чай. Життю малолітнього нічого не загрожує.

Читайте також: Через необережність залізничників постраждали 26 пасажирів потяга Київ-Бердянськ

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні близько 08:30 до залізничної станції Пологи прибув пасажирський потяг сполученням "Київ-Бердянськ". Машиніст 1966 року народження при проведенні заміни тепловозу перевищив допустиму швидкість руху. При зчепленні з вагонами відбувся поштовх, від якого 26 пасажирів в вагонах отримали незначні тілесні ушкодження. Двох пасажирів - жінку з дитиною - госпіталізовано до Пологівської міської лікарні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-