Барди зі всієї України фестивалитимуть у Житомирі

Барди зі всієї України фестивалитимуть у Житомирі

Укрінформ
У Житомирі в четвер, 19 липня, стартує XVI Фестиваль авторської пісні ім. О. Щиріна "Мі-сі-соль", який продовжиться 20-21 липня біля скеледрому в селі Дениші, що поблизу міста.

Про це інформує прес-служба Житомирської ОДА. 

"Вже за два дні стартує XVI Фестиваль авторської пісні ім. О. Щиріна "Мі-сі-соль". Гостею фестивалю стане письменниця Ірен Роздобудько", - йдеться в публікації.

Фестиваль відкриє двогодинний концерт, який розпочнеться о 18.00 у четвер, 19 липня, на вулиці Михайлівській у Житомирі.

Серед гостей фестивалю будуть відомі українські бардівські виконавці: Віктор Байрак (м. Вінниця), Інна Труфанова (м. Київ), Микола Чернявський (м. Київ), Володимир Каверін (м. Київ), Валерій Марченко (м. Рівне).

Читайте також: Фанів електронної музики чекають на Житомирщині

У п’ятницю, 20 липня, поблизу скеледрому в селі Дениші учасники фестивалю проходитимуть реєстрацію та прослуховування.

У суботу, 21 липня, з 12.00 там працюватиме ярмаркове містечко з майстер-класами, смачними стравами та розвагами. Концерт розпочнеться о 19.00.

Всі охочі зможуть долучитися до екскурсій до замку Терещинків, дубів-патріархів, Тригірського монастиря та скеледрому "Дениші".

Гості фестивалю мають можливість зупинитися у міні-готелях, на базах відпочинку або в наметах в імпровізованому кемпінгу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-