OASIS продовжив

OASIS продовжив "відпочинок" українців у Тунісі ще на три дні

Укрінформ
Туристична компанія OASIS Travel Ukraine повідомляє, що 48 українських туристів, які мали вилетіти з Тунісу в Україну 4 липня, затримаються на три дні. Перебування в готелі і виліт забезпечить компанія.

Про це повідомляє OASIS Travel Ukraine у Facebook.

«OASIS Travel Ukraine врегулював ситуацію з відпочиваючими українськими гостями зі Львова і Києва в Тунісі, відпочинок яких був запланований до 4 липня 2018. Туроператор покрив перебування 38 львівських і 10 київських туристів у готелях Тунісу на 3 дні і забезпечить виліт на Київ у суботу 7 липня 2018", - йдеться в повідомленні.

Гостям зі Львова буде надано безкоштовний трансфер Київ-Львів. OASIS Travel Ukraine також просить вибачення за те, що сталося.

Читайте також: Oasis Travel Ukraine обіцяє повернути гроші за зірвані тури

Як повідомляв Укрінформ, з 29 червня сотні українських туристів були заблоковані в аеропортах кількох країн. По кілька годин, а то і діб люди чекали в аеропортах Тунісу, Албанії, Грузії, а також в аеропорту "Київ". Авіакомпанія Bravo Airways пояснила затримки рейсів на кілька діб невиплатою коштів туроператором. Останній свою провину не визнає. Станом на 3 липня всі туристи, чиї рейси було затримано, вже прибули в Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-