Рівненщина фестивальна: електронна музика, JeepFest і нестримний драйв

Рівненщина фестивальна: електронна музика, JeepFest і нестримний драйв

Укрінформ
Липень на Рівненщині буде насичений різноманітними фестивалями, дати проведення та програми яких вже оприлюднено.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації. 

"Розпочнеться другий місяць літа з обласного відкритого етноекофестивалю "Буща папороть", який проходитиме 6-7 липня в с.Буща Здолбунівського району. Для охочих проводитимуть екскурсії екологічною стежкою "Від Волині до Поділля" Національного природного парку "Дермансько-Острозький", - йдеться в публікації.

Також повідомляється, що на цьому фестивалі діятимуть різноманітні локації: дегустація традиційних народних страв, "Козацький куток", "Водяна битва", толока народних умільців, дитяча галявина, танцювальна анімація "Бущанська роса".

Читайте також: На Прикарпатті влаштували унікальний фестиваль

Крім того, 6-8 липня в селі Хрінники Демидівського району відбудеться щорічний фестиваль електронної музики "Aqua DJ's Parade та Jeep Fest". Організатори зазначають, що такий захід не має аналогів в західному регіоні. Крім цілодобової якісної танцювальної музики, в програмі – лазерне світлове шоу, розважальні атракціони, пейнтбол та розіграші.

На другий день фесту відбудуться вже традиційні перегони з перешкодами на позашляховиках, квадроциклах та мотоциклах. Це змагання носить гучну назву – "JeepFest".

У неділю, 8 липня, в місті Корець відбудеться обласний відкритий фестиваль народної творчості "Зелене Купало в літо упало". В його рамках - ярмарок розваг, виступи народних аматорських колективів району та Житомирської, Луганської, Хмельницької областей і Республіки Польщі. Крім того, гостей чекають театралізоване дійство, народні гуляння й козацькі забави.

Читайте також: Закордонні артисти показали фольклорні традиції Буковини в Чернівцях

З 13 до 15 липня історичне Дубно перетвориться на центр нестримного драйву. Для фанатів справжнього року три дні звучатиме рок-фестиваль "Тарас Бульба". Щоб потрапити на головну сцену заходу, між собою змагалися сотні "металістів" і рокерів з різних куточків України й не тільки.

На гостей чекає понад 50 гуртів різножанрової спрямованості, серед яких – "Kozak System", "CryExcess","Тінь Сонця", "Karna", "Morphine Suffering", "Фіолет", співачка Христина Соловій. Організатори підготували цікаві конкурси, літературну сцену, арт-локації та дитячу зону для найменших.

А 29 липня відбудеться фестиваль історії та народної творчості "Новомалинська любава" (село Новомалин Острозького району). Для мандрівників підготують арт-локації, майстер-класи та ігри. У програмі свята - українська традиційна кухня, виставки майстрів ужиткового мистецтва, водний відпочинок на байдарках та етнодискотека.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-