Італійський лоукостер відкриє нові рейси з Києва

Італійський лоукостер відкриє нові рейси з Києва

Укрінформ
Італійський бюджетний авіаперевізник Ernest Airlines відкрив продаж квитків на нові рейси з Києва до центральних аеропортів Рима й Мілана - Фьюмічіно й Мальпенса.

Як повідомляє Avianews.com, наразі в системі бронювання доступні рейси на 19, 21, 22, 24, 26 жовтня. Продаж квитків на нові маршрути на зимовий сезон поки закрито.

Згідно з оприлюдненою Ernest Airlines інформацією, польоти до Рима й Мілана виконуватимуться з аеропорту "Київ" імені Сікорського на літаках Airbus A320 по понеділках, середах, п'ятницях і неділях.

Читайте також: SkyUp відкриє продаж квитків на міжнародні рейси з Києва в липні

Мінімальна ціна авіаквитків Київ - Рим починається від 66 євро в одну сторону, перельоти Київ - Мілан доступні від 69 євро в одну сторону. У вартість включено перевезення лише ручної поклажі.

На сьогодні лоукостер здійснює перельоти з Києва до іншого міланського аеропорту - Бергамо, а також до Неаполя. А зі Львова - до Мілана-Бергамо, Венеції та Неаполя.

З 22 червня компанія відкриє рейси зі Львова до римського аеропорту Фьюмічіно й міланського Мальпенса, а з 23 червня почне літати з Києва до Болоньї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-