На Чорноморському узбережжі Миколаївщини запрацювали ще дві поліцейські станції

На Чорноморському узбережжі Миколаївщини запрацювали ще дві поліцейські станції

Укрінформ
3 11 червня та впродовж усього курортного сезону у зоні відпочинку Коблеве та Рибаківка на Миколаївщині працюватимуть дві поліцейські станції.

Про це інформує прес-служба МВС.

"3 11 червня та упродовж усього курортного сезону, що вже розпочався на території Березанського та Очаківського районів, запрацювали дві поліцейські станції у зоні відпочинку Коблеве та Рибаківка. До несення служби на період курортного сезону заступили 90 правоохоронців", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що у літній період на узбережжі Чорного моря функціонує велика кількість баз відпочинку, оздоровчих, розважальних закладів та інших місць масового відпочинку громадян. Тому задля оперативного реагування на звернення громадян у прибережних зонах розпочали свою роботу поліцейські станції, працівники яких забезпечуватимуть безпеку відпочивальників. Окрім цього, поліцейські запобігатимуть скоєнню злочинів та правопорушень, а у разі їхнього вчинення - своєчасно припинятимуть, а також вживатимуть усіх необхідних заходів для їхнього розкриття.

У МВС поінформували, що начальник Управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Миколаївській області майор поліції Сергій Ігнатьєв після проведення стройового огляду поліцейських, з обов'язковою перевіркою екіпірування, озброєння, знання правоохоронцями своїх обов'язків, прав та правил застосування зброї і спецзасобів, закликав підлеглих старанно виконувати свої професійні обов'язки та діяти виключно у межах закону. Після цього поліцейські заступили на чергування та відправились до місць несення служби.

Читайте також: Затока готується прийняти близько 3 мільйонів туристів

Як повідомляв Укрінформ, на морському узбережжі Херсонщини додатково до правоохоронних структур, які вже існують у курортних районах області, розпочали роботу 4 поліцейські станції, які охоронятимуть там правопорядок та безпеку відпочивальників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-