Туризм на Одещині розвиватимуть за додаткові кошти

Туризм на Одещині розвиватимуть за додаткові кошти

Укрінформ
Програма розвитку туризму і курортів в Одеській області на 2017-2020 роки отримає додаткове фінансування відповідно до внесених змін щодо бюджету. 

Таке рішення ухвалили депутати Одеської обласної ради, передає "Пушкинская".

Зазначається, що, згідно з внесеними в програму поправками, на виготовлення 20 покажчиків, інформаційних щитів та знаків на туристичних та екскурсійних маршрутах додатково спрямують 100 тисяч гривень. Стільки ж планують витратити на просування регіонального туристичного веб-порталу в пошукових системах і соціальних мережах. Ще 150 тисяч піде на виготовлення мап, буклетів та іншої поліграфії.

По 300 тисяч гривень спрямують на створення бази даних і туристичного каталогу з видами туризму, а також на рекламну продукцію туристичних напрямків області в літаках і потягах. На розроблення та підтримку двох мобільних додатків та інтерактивної мапи виділять 350 тисяч гривень.

Читайте також: Затока готується прийняти близько 3 мільйонів туристів

Крім цього, 3 мільйони гривень спрямують на розроблення програм розвитку Дунайського, Білгород-Дністровського, Нижньодністровського туристичних субрегіонів, а також на проведення й організацію майстер-класів, конференцій і круглих столів для розвитку внутрішнього туризму й поліпшення кваліфікації кадрів туристичного бізнесу. Частину цієї суми витратять на розвиток Куяльника як курорту державного значення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-