Силіконових Кузьму й Богдана Ступку покажуть на Київщині

Силіконових Кузьму й Богдана Ступку покажуть на Київщині

Укрінформ
Відзавтра, 12 червня, впродовж п’яти днів на Київщині всім охочим демонструватимуть нові експонати музею силіконових фігур, який відкриється не раніше осені цього року.

Відвідувачі зможуть побачити видатних українських постатей від часів Київської Русі до сьогодення, повідомляється на сторінці заходу в Facebook

«Із 12.06 по 16.06 Галерея-музей «Історія становлення української нації» гостинно відкриває свої двері перед усіма бажаючими. Тоді як для широкого загалу Музей буде відкрито не раніше осені цього року. В колоритній атмосфері ви зможете роздивитися та пофотографуватися з фігурами Кузьми, Яни Зінкевич, Ігоря Гордійчука, Богдана Ступки, Григорія Сковороди, Петра Могили, Богдана Хмельницького, княгині Ольги та багатьох-багатьох інших. На вас чекають насичені екскурсії, знайомство із засновником і командою музею, щедра порція мотивації та натхнення. І все це абсолютно безкоштовно», – йдеться в публікації.

Крім того, в останній день роботи експозицій – 16 червня – організатори обіцяють відвідувачам сюрприз. З 17:00 до 20:00 відбудуться народні гуляння. Атмосферу справжнього свята подарують запальні національні ігри, українські пісні та козацький куліш.

Читайте також: У новому запорізькому музеї влаштують квести з роботом

Музей представляє історію нашого народу в 110-ти 3D-фігурах видатних українців.

Ознайомитися з представленими героями можна у вівторок, середу й суботу з 10:00 до 20:00 і у четвер та п’ятницю – з 10:00 до 15:00. Для цього потрібно пройти попередню реєстрацію за допомогою гугл-форми й підтвердити свою участь у презентації, зв’язавшись із організаторами.

Експозиції розташують у с. Гатне Києво-Святошинського району на вул. Інститутська, 103.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-