У Сумах триває міжнародний бізнес-форум з туризму

У Сумах триває міжнародний бізнес-форум з туризму

Укрінформ
У Сумах 7 червня за участі делегацій Польщі, Словаччини, Білорусі, Угорщини, а також представників бізнесових кіл із різних куточків України відбувається міжнародний бізнес-форум та виставка "Сумщина туристична-2018".

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Суми зацікавлені у тому, аби туризм вийшов на новий рівень, щоб до нас приїздили не лише наші співвітчизники, але й туристи з-за кордону. Звісно, для цього потрібні значні фінансові можливості, бо ж і туристи стали вибагливі. Ми мусимо пристосовуватися до їхніх потреб, інтересів і вимог”, - зазначив на відкритті заходу міський голова Сум Олександр Лисенко.

Він розповів, що сьогодні у промоції Сум активно впроваджують сучасні технології. Так, наразі створено для туристів нові маршрути під назвою "Архітектурна спадщина" – охочі мають можливість послухати аудіоваріант екскурсії двома мовами, а разом з Open Ukraine розробили 3D-маршрут для перегляду екскурсії онлайн.

"Вже два роки співпрацюємо з іншими регіонами, налагодили комунікацію з містами-побратимами. Реалізується чимало мистецьких проектів, що можуть привернути увагу гостей з інших міст. Наприклад, фестиваль "Сурми України". Спільно з нашою Агенцією промоції проводимо захід  "Ніч у музеї" зі спеціальною театралізованою екскурсією. Відбувається сумський театральний фестиваль "Чехов фест", – поділився надбаннями у сфері туризму Лисенко.

Читайте також: Таємничі підземелля зібрали у Рівному експертів туристичної галузі

Під час форуму свої напрацювання в туристичній галузі презентували представники мерій Любліна (Польща) Славомир Ваврищук та Прешова (Словаччина) Олександр Двокоєнко.

А в.о. головного інженера мисливського господарства ДЛГЗ "Жлобинський лісгосп" Інна Дудорева поділилася досвідом Білорусі щодо розвитку агротуризму та презентувала агросадибу "Фольварк Бельчо".

Про принади активного туризму в Угорщині розповіла присутнім асистент з організації бізнесу посольства Угорщини в Україні Світлана Кабиш.

На виставці, яка відбувається під час бізнес-форуму, широко представлено вироби народного промислу та ремесел.

Зовсім різні за напрямками експозиції характеризують Суми та область як край, що має чим привабити туристів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-