Миколаївщина очікує на 10% більше туристів, аніж торік

Миколаївщина очікує на 10% більше туристів, аніж торік

Укрінформ
Миколаївська область нинішнього сезону планує прийняти на 10 відсотків більше відпочивальників, аніж торік.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили в відділі з питань молоді та туризму управління молоді та спорту Миколаївської обласної державної адміністрації.

«Протягом літнього оздоровчо-туристичного сезону 2017 року в області було зареєстровано близько 236 тисяч осіб організованих туристів та відпочивальників. У 2018 році очікується їх збільшення на 10%», - розповіли в ОДА.

Там також зазначили, що серед туристів наразі найбільш поширені екскурсійні поїздки (одна доба), тури вихідного дня (2-3 дні), відпочинок на морському узбережжі (до 10 днів) та дитяче оздоровлення, враховуючи специфіку регіону як дитячої оздоровниці (14-21 днів).

Читайте також: Туристична Тернопільщина стає ближчою до мандрівників різних категорій

Миколаївську область найбільше відвідують гості з Київської, Львівської, Харківської, Закарпатської, Дніпропетровської та Кіровоградської областей. Серед закордонних туристів до Миколаївщини найбільше приїздять з Білорусі, Молдови, Грузії, Німеччини, Китаю, Польщі, США, Великої Британії, Італії, Чорногорії.

На сьогоднішній день в області діють 287 колективних засобів розміщення на майже 32 тисячі місць. Це - готелі, пансіонати, бази відпочинку тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-