Велодень і секретні вулиці: Дрогобич запрошує на старт турсезону

Велодень і секретні вулиці: Дрогобич запрошує на старт турсезону

Укрінформ
У неділю, 20 травня, в Дрогобичі, що на Львівщині, скандинавською ходьбою, презентаціями, екскурсіями й велоднем відкриватимуть туристичний сезон.

Про це повідомляє міський Туристично-інформаційний центр. 

"Вперше в Дрогобичі відкриття туристичного сезону в місті відзначається на загальноміському рівні. 20 травня на вас чекає цілий день, наповнений мистецькими та спортивними подіями. Дрогобич – місто, яке має чим здивувати!", - йдеться в публікації.

Розпочнуться заходи зі скандинавської ходьби вуличками міста за маршрутом: дворик Ратуші, парк ім. С. Бандери, вулиця І. Франка до пам'ятника 2000-ліття християнства, вулиця Січових стрільців до церкви св. Юра, вулиця Жупна до дзвіниці костелу. Для участі в цій спортивній атракції потрібно попередньо зареєструватися за допомогою Google-форми

Читайте також: У Дрогобичі створили туристичну карту для дітей

А о 12:00 стартує велодень, що об’єднає людей, які ведуть активний і здоровий спосіб життя. За словами організаторів, це буде справжнє сімейне свято, яке залучить широку аудиторію.

До того ж у межах відкриття туристичного сезону в місті місцеві жителі й туристи зможуть відвідати презентацію  альбому-путівника "Дрогобич у житті та творчій спадщині Івана Франка", екскурсію "Таємниці дрогобицьких вулиць" від дуету "Імені НАС", виступ оркестру державних шкіл будівництва з міста Битом (Республіка Польща), а також молодіжного театру на ходулях, екскурс у світ техно-музики з Годинникарем. Крім того, презентуватимуть проморолики, присвячені Дрогобичу.

Заходи впродовж дня супроводжуватиме гра сурмачів на Ратуші.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-