Кам’янець-Подільський пропонує прожити кілька днів у стилі ретро

Кам’янець-Подільський пропонує прожити кілька днів у стилі ретро

Укрінформ
У першій декаді червня Кам’янець-Подільський втретє прийматиме триденний “Ретрофест”.

Про це йдеться на сайті організаторів заходу.

"8-10 червня 2018 року в місті-фортеці, туристичному центрі та справжній перлині України – Кам’янці-Подільському – відбудеться Третій міжнародний фестиваль стилю “Ретрофест”, - зазначається в повідомленні.

У програмі фестивалю багато цікавих подій на різний смак: шоу ретротехніки, парад капелюшків Fashion Retro, запальні танці й атмосферна жива музика, АРТ-простір, сімейний Грай-LAND. Нову драйвову дискотеку на автентичному обладнанні “від патефону до смартфону” готує проект “Еволюція ДіДжеїнгу”.

Читайте також: На Прикарпатті влаштують «Свято неба»

Головними винуватцями свята стануть шедеври автомобільного мистецтва – рідкісні, раритетні автомобілі й реплікари найрізноманітніших моделей і марок, іноземного й вітчизняного виробництва. Автомобілісти зможуть похизуватися своїми "ретро-красунями" на виставці, почесно проїхати парадом вулицями міста, поспілкуватися з друзями-однодумцями та провідними реставраторами.

Всі охочі зможуть не тільки побачити фортецю, але й по вболівати або взяти участь у ретро-ралі “Від фортеці до фортеці”. Щороку маршрут і завдання змінюються, щоб учасники мали змогу відвідати найцікавіші куточки Хмельниччини. У малечі також будуть власні перегони на педальних дитячих ретроавтівках.

Крім того, охочі зможуть перевтілитися в ретро-образ, взяти участь у конкурсі ретро-костюмів або зробити безліч яскравих фото в стилізованих фотозонах.

Читайте також: Ужгород запропонує туристам "Сонячний напій"

На найенергійніших гостей заходу чекає фестивальний хіт і найулюбленіші танці – рок-н-рол, бугі-вугі, твіст. Для гостей, які не знають рухів, проводитимуть танцювальні майстер-класи.

Вперше небо над фестивальним майданчиком "розфарбують" повітряні кулі, які вже стали майже візитівкою Кам’янця-Подільського.

Участь і відвідування фестивалю - безкоштовні. 

Фото: depo.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-