У небо над Миколаївщиною злетять повітряні змії

У небо над Миколаївщиною злетять повітряні змії

Укрінформ
У селі Трихати на Миколаївщині найближчими вихідними, 19-20 травня, відбудеться другий Міжнародний фестиваль повітряних зміїв Tryhutty International Kite Festival 2018 «Одне небо – один світ!».

Про це на брифінгу в понеділок, 14 травня, заявила голова оргкомітету фестивалю Татьяна Безмощук, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Минулого року ми проводили такий фестиваль вперше. У цьому році ми плануємо зібрати вдвічі більше відвідувачів», - сказала Безмощук.

За її словами, цього року фестиваль відрізнятиметься від торішнього вищим рівнем організації і більш якісними послугами для відвідувачів. Крім того, передбачено організацію наметового містечка, адже фестиваль буде дводенним. Зупинитися можна і в місцевих жителів, які пропонують свої послуги із зеленого туризму. Багато уваги приділено питанням безпеки, адже очікується приїзд гостей з багатьох країн світу: Італії, Бразилії, Німеччини, Швейцарії, Туреччини, Польщі, Нідерландів, Естонії, Болгарії, Індії тощо.

Читайте також: "Бузький Гард" на Миколаївщині приваблює туристів оновленими екостежками

Що ж до програми фестивалю, то вона також розширена й урізноманітнена. Окрім безпосередніх змагань із запуску повітряних зміїв, очікуються проведення Фестивалю гумору «Smile fest», презентації сучасних позашляховиків від компанії «Skoda», показові виступи від спортивних та бійцівських клубів, виступи різноманітних художніх колективів та професійних артистів, працюватимуть майстер-клас з виготовлення повітряних зміїв, гончарства, приготування піци, з боді-дизайну, біо-тату та багато іншого.

Сюди можна приїздити зі своєю їжею та водою. Ось щодо шашликів, то готувати їх на власних мангалах чи вогнищах буде заборонено. Вхід на фестиваль безкоштовний.

Доїхати до Трихат можна рейсовими маршрутками з Миколаєва, планують також спеціальні трансфери.

Фото: trixati.org.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-