Wizz Air перевезла понад 30 мільйонів пасажирів упродовж року

Wizz Air перевезла понад 30 мільйонів пасажирів упродовж року

Укрінформ
Бюджетна авіакомпанія Wizz Air протягом останніх 12 місяців перевезла понад 30 мільйонів пасажирів у результаті збільшення перельотів по Європі на 24% як порівняти з аналогічним періодом минулого року.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі авіакомпанії.

"Wizz Air, одна з авіакомпаній Європи, які найшвидше розвиваються, а також провідний лоукост- авіаперевізник у Центральній і Східній Європі, оприлюднила останню статистику пасажиропотоку та рекордні показники в історії компанії. Протягом останніх 12 місяців авіакомпанія перевезла понад 30 мільйонів пасажирів у результаті збільшення перельотів по Європі на 24% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що починаючи з березня й впродовж наступних 17 тижнів, у межах найбільшого розширення діяльності в історії Wizz Air, авіакомпанія додає 700 щотижневих рейсів і 21 літак на свої європейські бази.

Читайте також: Wizz Air з`єднала Львів із Лондоном прямим авіарейсом

Як повідомлялося, з березня в Україні Wizz Air вже запустила 4 нових рейси: за 3 новими маршрутами зі Львова в Гданськ, Катовіце і Дортмунд, та перший рейс з Харкова в Дортмунд. Відомо, що протягом травня-липня 2018 року Wizz Аir також відкриває рейси за трьома напрямками у червні - з Харкова в Катовіце та з Києва в Таллінн і в Лісабон, а також за двома нещодавно оголошеними напрямками в липні - з Києва в Берлін і Франкфурт. Зараз авіакомпанія пропонує 32 маршрути до 11 європейських країн із трьох українських аеропортів.

Як повідомлялося, у 2017 році Wizz Air перевезла понад 28 млн пасажирів на своїх лоукост-маршрутах - майже на 24% більше, ніж в 2016-му.    

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-