Під знаком музики: 4-6 травня Львів святкуватиме День міста

Під знаком музики: 4-6 травня Львів святкуватиме День міста

Афіша
Укрінформ
Під знаком музики буде проходити цьогорічне святкування Дня міста у Львові. Воно триватиме три дні - з 4 до 6 травня. У цей час на жителів та гостей міста чекають концерти, виступи музичних колективів, хорів та оркестрів.

Про це повідомили у прес-службі міської ради.

"Музика та святковий настрій поширяться з центру міста у райони Львова, зокрема на Левандівку, де 5 травня на гостей Народного дому чекатиме програма, яку готують вихованці освітніх коледжів, культурних студій та просто чудові й талановиті артисти", - зазначив заступник міського голови Андрій Москаленко.

За його словами, у найбільшому житловому районі міста – Сихові відбудеться фестиваль духових оркестрів. А на центральній площі Ринок лунатиме музика від оркестру INSO-Lviv. Вперше працюватиме нова музична локація на вулиці Курбаса. Тут представлять музичну програму за творами Веселовського,  також звучатимуть твори Івасюка від гурту "Курбаси". Для тих, хто хоче відкрити для себе щось нове, гурт "LIRWAK" представить концерт фольктроніки.

Читайте також: Від літературних до пивних: у травні Тернопіль вразить розмаїттям фестивалів

У внутрішньому дворику Ратуші розпочнуть сезон фестивалів "Флюгери Львова". "Зі спільним проектом виступлять улюбленці "Флюгерів" - "ShockolaD" і "DagaDana". Потішить веснянками Соломія Чубай та "Джалапіта". "Impressions Quartet" наповнить дворик плавними мелодіями, а "Львівська школа джазу та сучасної музики" презентуватиме молоді проекти, які стануть майбутнім львівського джазу.

Традиційне "Прокидання" відбудеться в неділю, 6 травня, з 10.00 год. із "Піккардійською терцією". Прозвучать не лише старі, улюблені слухачами пісні, а й нові твори з альбому "Лети".

Також 6 травня ввечері на основній сцені на пл. Ринок до святкування Дня міста "Флюгери Львова" представлять концерт "Projektu Arboretum" (Польща) з прем’єрою програми "Мазури та Поділля".

Музика стане чудовим фоном для інших імпрез із програми святкувань.

Фото: radio24.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-