На маріупольських пляжах розпочали підготовку до літнього сезону

На маріупольських пляжах розпочали підготовку до літнього сезону

Укрінформ
У Маріуполі, що на Донеччині, комунальники вже взялися до робіт з підготовки пляжів до купального сезону.

Про це повідомили в Маріупольській міській раді. 

"Працівники комунальних підприємств уже розпочали роботи з підготовки пляжів до літнього сезону. Працюють дві бригади в Лівобережному і Приморському районах по 9 і 12 осіб відповідно. Їх чисельність на літній час буде збільшена до 31 людини. Є 5 машин малої механізації для очищення піску. Також буде придбана велика піскопросіювальна машина для пляжу селища Піщаного", - йдеться в публікації.

Також повідомляється, що в межах підготовки пляжів міста до літнього сезону встановлюють фонтанчики з водою, роздягальні, душові, фарбують лави й навіси.

Крім того, в Маріуполі з'являться й нові елементи благоустрою берегової смуги - навіси з позначенням місця для куріння.

Читайте також: Маріупольська водонапірна вежа перетвориться на 3D-музей

За словами начальника міськуправління з питань благоустрою Вадима Ісакова, зараз щоденно здійснюється очищення піску від легкого сміття й порослі. Працівники рятувальної аварійно-водолазної служби вже очистили до 60% акваторії моря.

Ісаков також наголосив, що особливу увагу приділять пляжу для людей з інвалідністю - вже проведено комісійне обстеження, є зауваження щодо пандусу, туалету й окремому устаткуванню. На початок літнього сезону всі недоліки буде усунено, запевнили в міськраді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-