Острог відкриє туристичний сезон квестами й новим маршрутом

Острог відкриє туристичний сезон квестами й новим маршрутом

Укрінформ
В Острозі, що на Рівненщині, впродовж тижня – з 23 квітня – триватиме відкриття туристичного сезону, що запропонує місцевим жителям і мандрівникам різноманітні акції.

Про це повідомляє видання "Район. Острог"

"Багато подій будуть зорієнтовані на різні вікові групи. Так, для школярів організовується екскурсія-квест на Замковій горі, а для дорослих передбачено квест "Слідами старих фото", – розповіла завідувач відділу туризму Острозької міської ради Олеся Гощук.

Основною подією відкриття туристичного сезону стане екскурсія-презентація туристичного маршруту Острогом, що відбудеться в п’ятницю, 27 квітня. Впродовж мандрівки на екскурсантів чекатимуть різноманітні сюрпризи. Початок – о 16.00 біля туристично-інформаційного центру.

Читайте також: На Рівненщині розповіли про «родзинки» нового туристичного сезону

Крім того, до відкриття туристичного сезону в місті встановлять охоронні дошки на пам’ятках архітектури місцевого значення в межах Року культурної спадщини в Європі, оголошеного Європарламентом. Також відбудеться другий етап та підбиття підсумків конкурсу оглядової екскурсії польською мовою "Вітаємо в Острозі/Witamy w Ostrogu".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-