Унікальний музей транспорту відкриється у Вінниці

Унікальний музей транспорту відкриється у Вінниці

Фото
Укрінформ
У Вінниці на вулиці Соборній наступної п’ятниці, 27 квітня, двері для відвідувачів відчинить єдиний в Україні музей моделей транспорту, що претендуватиме на національний рекорд. 

Про це заявив колекціонер та засновник музею Олександр Вдовиченко, повідомляє "Вiнниця.info"

"Вже зробили вхід в музей і скоро встановлять вивіску з написом "Вінницький музей моделей транспорту". Відкриття заплановане на 27 квітня. Запросили ми представника книги рекордів України, він має зафіксувати найбільшу колекцію транспорту у розмірі 5 тисяч. Також на відкриття запрошую усіх представників влади, вінничан та колекціонерів. Плануємо в цей день урочисту програму за участі талановитих місцевих музикантів», - розповів Вдовиченко.

У нещодавно відремонтованому приміщенні в скляних шафах розташовуватиметься понад 5 тисяч експонатів, які чоловік збирав ще з дитинства. Це автомобілі, літаки, танки, кораблі, мотоцикли, трамваї, тролейбуси, автобуси, потяги.

За словами засновника, вхід в музей коштуватиме 10 гривень для школярів, студентів, пенсіонерів та інших пільговиків. За повний квиток потрібно буде заплатити 20 гривень.

Музей працюватиме без вихідних за адресою Соборна, 64.

Читайте також: Краби в еклерах і молекулярна кухня: у Вінниці влаштують триденний фестиваль їжі

Олександр Вдовиченко зазначив, що планує проводити екскурсії для груп. Для цього потрібно буде попередньо записатися за телефоном.

Уперше свою колекцію відвідувачам вінничанин показав 2016 року, тоді міні-музей розташовувався в одному з торговельних центів міста. Згодом він переїхав у маленьке приміщення в "Універмазі". А вже тепер міні-транспорт колекціонера розміщуватиметься на просторих поличках у справжньому музеї.

Фото: vezha.vn.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-