У мережі з'явилася танцювальна подорож кам'янецьким заповідником

У мережі з'явилася танцювальна подорож кам'янецьким заповідником

Відео
Укрінформ
Кам'янець-Подільський державний історичний музей-заповідник записав жартівливе відео для участі в міжнародному танцювальному батлі Museum Dance Off 5: Last Dance. За допомогою цього ролика можна "прогулятися" експозицією закладу.

Про це повідомляє прес-служба музею-заповідника. 

"Ми не тільки будуємо експозиції, а й танцюємо. Міжнародний конкурс Museum Dance Off 5: Last Dance зарядив енергією музейників та надихнув на нові звершення. Ми вирішили не лише станцювати, а й відзняти відеоролик з сюжетом. В нашому відео злодій вночі прокрадається в музей грошей у Ратуші, де його намагаються зловити співробітники. Тікаючи, він викрадає "чарівний" браслет, який переносить його на різні об’єкти нашого музею. Нарешті, побачивши, як у нас класно, він повертає вкрадену річ листом назад у музей. Все це дійство розгортається під пісню Фарелла Вільямса "Happy", - йдеться в публікації.

Зазначається, що цьогоріч у жартівливому конкурсі представлено 48 музеїв з 14 країн. З усієї України в конкурсі вирішив узяти участь тільки Кам'янець-Подільський державний історичний музей-заповідник. Він змагатиметься з двома угорськими музеями в східноєвропейській групі 23 квітня. Голосування триватиме впродовж доби, починаючи з 15:00 за київським часом.

Читайте також: У Кам'янці оживуть магічні легенди

Танцювальний конкурс Museum Dance Off, запроваджений американськими музеями, відбудеться вже вп’яте. Кожного року музеї з усього світу змагаються за звання "найкращих танцюристів".

Цьогоріч конкурс розпочнеться 16 квітня. Всі музеї-конкурсанти поділені на 13 регіонів, кожному з яких у певний день надається доба. Голосування відбуватиметься на платформі PollDaddy, посилання на яку буде розміщено на сайті організаторів. Переможець кожного регіону потрапить у фінал 14 травня 2018 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-