Миколаївський зоопарк кличе на хижий бебі-бум

Миколаївський зоопарк кличе на хижий бебі-бум

Фото
Укрінформ
На відвідувачів Миколаївського зоопарку цієї весни чекають чотири маленькі хижаки: двоє дитинчат амурського тигра й по одному малюку рідкісного амурського леопарда та сервалів.

Про це повідомляє прес-служба звіринцю. 

"У цьому сезоні ми також маємо черговий плямисто-смугастий бебі-бум. Вже зараз відвідувачі зоопарку можуть побачити двійко дитинчат амурського тигра. Найбільш уважні та спостережливі наші гості помічають маля рідкісного амурського леопарда, за яким пильно наглядає мама на ім’я Єва, яка сердито шипить на всіх, хто зацікавиться її малюком. Ще одне плямисте маля нашого зоопарку, яке поки що веде досить потайний спосіб життя, – дитинча сервалів Манефи і Судана", - йдеться в публікації.

Зазначається, що Миколаївський зоопарк на сьогодні має найбільшу в Україні колекцію представників диких кішок – від маленького сервала до триметрового амурського тигра, від мешканця зони вічних снігів барса до "пустельної рисі" каракала.

Читайте також: Біле ведмежа з Миколаєва вперше покрасувалося перед фотокамерою

Миколаївський зоопарк є членом Європейської асоціації зоопарків і акваріумів (EAZA), бере участь у 18 Європейських програмах розведення рідкісних видів (ЕЕР), входить в Євразійську регіональну асоціацію зоопарків і акваріумів (ЕАРАЗА), Міжнародну систему обліку тварин (ISIS).

Фото: @nikolaevsky.zoopark

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-