Виставка тюльпанів на Співочому полі подарує навколосвітню подорож

Виставка тюльпанів на Співочому полі подарує навколосвітню подорож

Укрінформ
Із 27 квітня до 27 травня на території столичного парку "Співоче поле" триватиме виставка тюльпанів "Навколо світу".

Як повідомляє КО "Київзеленбуд" у Facebook, цьогорічна експозиція вразить не лише унікальними інсталяціями світового рівня, але й грандіозним масштабом заходу.

Зокрема, зазначається, що 3700 кв. м Печерського ландшафтного парку прикрасять неймовірні й казкові квіткові експозиції. Також тут діятиме найдовша – 70-метрова – всесезонна тюбінг-гірка для дітей та дорослих.

Крім того, в межах заходу проводитимуться різні тематичні виставки й святкові заходи: виставка робіт "Ландшафтного дизайну", екоярмарок, ярмарок хендмейду, День Матері, караоке на Співочому та святкування Дня Києва. На відвідувачів чекатимуть квітковий ярмарок, гастрономічна зона, відкритий кінотеатр, вечірня лаунж-зона, різноманітні майстер-класи.

Читайте також: Фестиваль тюльпанів організують на Буковині

Малечі організатори обіцяють дитячий парк атракціонів. Також відкриють перший у центрі мотузковий парк.

Працюватиме виставка з 10:00 до 21:00 за адресою вул. Лаврська, 33 (15 хвилин від метро "Арсенальна"). Вартість вхідних квитків: 50 грн – дорослий та 25 грн - дитячий. Для багатодітних сімей, пенсіонерів, учасників АТО, інвалідів та учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС – вхід безкоштовний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-