У Дрогобичі створили туристичну карту для дітей

У Дрогобичі створили туристичну карту для дітей

Укрінформ
У Дрогобичі, що на Львівщині, презентували першу туристичну "Дитячу мапу міста" з 32 локаціями, що мають зацікавити як малечу, так і дорослих.

Про це повідомляє прес-служба Дрогобицької міської ради. 

"Зважаючи на те, що до Туристично-інформаційного центру часто приходять батьки з дітьми, у нас виникла ідея виготовити мапу, яка б презентувала Дрогобич для наймолодших мешканців міста. Відтак нашу ініціативу активно підтримала громадська організація "Україна – це Ти", яка  долучилася до її реалізації. Малювала цю мапу Зоряна Кардаш, текст до мапи писав Андрій Юркевич. Загалом на мапі відображено 32 локації, які, на нашу думку, будуть цікаві не лише дітям, а й батькам. Тому сподіваємося, що прогулянки дітей з батьками завдяки цій мапі стануть цікавішими та пізнавальнішими", - розповів керівник ТІЦ Дрогобича Ігор Чава.

За його словами, отримати мапу можна безкоштовно, завітавши до центру для туристів, який розташований у приміщенні міської ратуші.

Читайте також: Туристичні атракції Дрогобича стали доступними онлайн

Для зацікавлення дітей історією та легендами міста Дрогобича презентацію провели в театралізованій формі за участю Годинникаря, який живе у вежі дрогобицької ратуші.

Варто зазначити, що древній Дрогобич – місто з унікальною архітектурою, побутом та культурою, які формувалися впродовж багатьох століть. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-