Перлина Буковини заманюватиме туристів новими екскурсіями

Перлина Буковини заманюватиме туристів новими екскурсіями

Укрінформ
У Чернівцях вирішили приваблювати до міста мандрівників за допомогою проведення щорічного конкурсу на кращу тематичну екскурсію.

Про це повідомляє прес-служба Чернівецької міськради. 

"Відтепер у Чернівцях щороку проводитимуть конкурс на кращу тематичну екскурсію в межах заходів з реалізації Програми розвитку туризму на 2017-2020 роки. Згідно з рішенням виконавчого комітету, переможців обиратиме конкурсна комісія з визначення кращої тематичної екскурсії на чолі з заступником Чернівецького міського голови Володимиром Середюком", - йдеться в публікації.

У конкурсі можуть брати участь екскурсоводи, представники туристичних, громадських організацій міста, краєзнавці, студентська молодь та активісти міста. Участь може бути як індивідуальною, так і колективною.

Переможці конкурсу отримають грошову винагороду: за І місце – 10 тис. грн, за ІІ місце – 6 тис. грн, за ІІІ місце – 4 тис. грн.

Читайте також: Туристів на Буковину приваблюватимуть смаколиками

Зазначається, що мета конкурсу – промоція історико-культурної спадщини міста і розвиток екскурсійного туризму в Чернівцях, стимулювання позитивних зрушень у підвищенні якості надання екскурсійних послуг, сприяння підприємницьким, громадським ініціативам у популяризації туристичного потенціалу через створення нових екскурсійних маршрутів.

У такий спосіб, переконані в міськраді, вдасться популяризувати екскурсійно-туристичні можливості Чернівців і висвітлювати привабливість об’єктів історико-культурної спадщини міста як туристичної перлини Буковини. Так планують приваблювати до міста туристичні групи як з інших міст України, так і з-за кордону, а також залучати учнівську молодь, студентів, мешканців міста до справи популяризації туризму й екскурсій. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-