П'яним туристам тут не місце: Айя-Напа запроваджує нові правила відпочинку

П'яним туристам тут не місце: Айя-Напа запроваджує нові правила відпочинку

Укрінформ
Влада кіпрської Айя-Напи приєдналися до низки популярних курортів Середземномор'я в боротьбі з відпочивальниками, які зловживають алкоголем і поводяться свавільно в громадських місцях.

За словами мера Янніса Карусоса, по всьому місту встановлять сучасну систему відеоспостереження, щоб своєчасно запобігати правопорушенням і затримувати п'яних дебоширів, повідомляє The Telegraph.

У 90-х курорт став популярним серед молоді віком 18-30 років, що приїжджає сюди для нестримних розваг, які заважають більшості відпочивальників гармонійно проводити час. Однак місцева влада вирішила, що з цим пора зав'язувати.

Читайте також: Майорка боротиметься з "п'яним туризмом"

Карусос звернувся до поліції і туроператорів із проханням попереджати відпочивальників про нові стандарти відпочинку, спрямовані на підвищення престижу Айя-Напи.

"Ми не допустимо, щоб невелика кількість наших гостей відлякувала інші 90 відсотків своїм негативними вчинками і поведінкою", - наголосив мер.

Читайте також: На хорватському курорті запровадили штрафи для голих і п'яних туристів

За зразок в Айя-Напі хочуть взяти практику таких курортів, як Магалуф в Іспанії, острів Хвар у Хорватії, Сонячний Берег у Болгарії та Кавос у Греції. Раніше ці морські курорти також були центрами відпочинку молоді, яка приїжджала сюди заради випивки і непристойних розваг. Але віднедавна там діють різноманітні обмеження, що перешкоджають "п'яному молодіжному туризму".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-